Squashracketer tilbehør og sko i topp kvalitet til gode priser

  Mizuno Wave Exceed Light AC Hvit/Rød

  Mizuno Wave Exceed Light AC Hvit/Rød

  kr 999,00

  Topp stabilitet og demping

  Kategori: Stikkord: ,

  Beskrivelse

  Mizuno Wave Exceed Light AC – Disse superlette skoene gir deg fart, demping og stabilitet til å oppnå målene dine på banen. Vekten vil gi deg en herlig overraskelse og hjelpe deg til hurtig å nå neste ball – garantert.

  Denne allcourt-sålen egner seg for alle typer underlag og kan også benyttes til padeltennis.

  Mizuno Wave Exceed Light AC er utstyrt med det nyutviklede mellomsålematerialet, Mizuno Enerzy Core. Dette materialet finner du kun i Mizuno toppmodeller, og er det mykeste og mest dempende materialet som er utviklet av Mizuno noen gang, Høy elastisitet og dempingseffekt i kombinasjon med unik respons. Materialet er 293% mykere og gir 56% bedre respons enn tidligere foretrukne mellomsålematerialer.

  I mellomsålen er også den mer tradisjonelle Wave-platen. Den unike formen til Wave-platen sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen, hvor belastningen fordeler seg bort fra foten for en mykere og mer behagelig løpsfølelse. Wave-platen skaper også meget god stabilitet i hælpartiet ved å forhindre komprimering av mellomsålen i områder med stor belastning.

  Denne nye modellen fra Mizuno har oppgradert såle med eksplosiv kraft og overlegen akselerasjon, utviklet for raske vendinger i alle retninger. Modellen er lett og stabil, med utmerket demping takket være Mizuno Wave-platen, som minimaliserer belastningen i landingsfasen. Belastningen fordeler seg bort fra foten for en mer myk og behagelig løpsfølelse.

  Opprinnelig pris: 1600,-

  Vekt: 330 gram (str. 44)

  Farge: White/Red

  Teknologi:

  • Mizuno Wave
  • Mizuno Enerzy Core
  • X10 Rubber

  Klikk her for størrelsesguide.

  Vi tilbyr GRATIS frakt på alle kjøp over kr 2.000,-. For kjøp under kr 2.000,- tilkommer frakt. Ordrer behandles og sendes ut fortløpende med Posten/Postnord, normalt innen 2 virkedager.