Squashracketer tilbehør og sko i topp kvalitet til gode priser

  Mizuno Wave Rider 26 D W dame – 38 (løpesko)

  Mizuno Wave Rider 26 D W dame – 38 (løpesko)

  kr 1.065,00

  Lett og nøytral løpesko

  Tomt på lager

  Kategorier: , Stikkord: ,

  Beskrivelse

  Mizuno Wave Rider 26 D W dame er en lett og nøytral løpesko med myk demping og god respons for mengdetrening på asfalt, grus og mølle. Bærekraftige materialer og premium kvalitet. Bred utgave!

  Wave Rider er den mest solgte løpeskoen fra Mizuno til mengdetrening. Wave Rider 26 har en rekke oppgaderinger som vil gi deg mykere demping, eksplosiv respons og masse komfort ved bruk av resirkulerte materialer for et lavere miljøavtrykk.

  Overdelen er laget i ett stykke Engineered Jaquard Mesh og gir høy grad av pusteegenskaper og komfort i tillegg til perfekt passform. Alle sømmer i forfot er fjernet for å øke komforten ytterligere. Forbedret tungekonstruksjon sørger for enda bedre passform og mindre irritasjon i forfot.

  Mellomsålen har fått et 2mm tykkere MIZUNO ENERZY-materiale enn tidligere. Dette gjør skoen mykere og mer komfortabel, noe du spesielt vil oppleve i forfot. Den bærekraftige PEBAX Wave-platen er ytterligere forsterket på sidene for å oppnå den optimale stabilitet.

  Yttersålen har den mest holdbare karbongummien Mizuno har utviklet, X10. Denne gir forbedret grep og har ekstrem slitestyrke.

  Teknologi:

  •  Vekt: 235 gram.
  • Drop: 12mm
  • Overdel: AIRmesh, DynamotionFit.
  • Mellomsåle: Mizuno Wave og MIZUNO ENERZY,
  • Yttersåle: X10 og SmoothRide.
  • Premium innersåle for maksimal komfort.
  • Denne løpeskoen er 3mm bredere i omkrets enn den ordinære Wave Rider 26.

  Klikk her for størrelsesguide. Denne skoen er i størrelse 38 (24 cm).

  Opprinnelig pris: 2000,-

  Vi tilbyr GRATIS frakt på alle kjøp over kr 2.000,-. For kjøp under kr 2.000,- tilkommer frakt. Ordrer behandles og sendes ut fortløpende med Posten/Postnord, normalt innen 2 virkedager.