Squashracketer tilbehør og sko i topp kvalitet til gode priser

  Mizuno Wave Stealth Neo Grå/Hvit Dame

  Mizuno Wave Stealth Neo Grå/Hvit Dame

  kr 2.100,00

  Topp stabilitet og demping

  Kategorier: , , , , , Stikkord: ,

  Beskrivelse

  Mizuno Wave Stealth Neo – For deg som ønsker det beste innen stabilitet og demping.

  Farge utgått – ny fargemodell her.

  Wave Stealth Neo er utstyrt med det nyutviklede mellomsålematerialet, Mizuno Enerzy Core. Dette materialet finner du kun i Mizuno toppmodeller, og er det mykeste og mest dempende materialet som er utviklet av Mizuno noen gang, Høy elastisitet og dempingseffekt i kombinasjon med unik respons. Materialet er 293% mykere og gir 56% bedre respons enn tidligere foretrukne mellomsålematerialer.

  I mellomsålen er også den mer tradisjonelle Wave-platen. Den unike formen til Wave-platen sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen, hvor belastningen fordeler seg bort fra foten for en mykere og mer behagelig løpsfølelse. Wave-platen skaper også meget god stabilitet i hælpartiet ved å forhindre komprimering av mellomsålen i områder med stor belastning. U4icX-teknologi for ytterligere komfort, demping og respons.

  Full-lengdes ventilasjonssystem reduserer varme og fuktighet inne i skoen. Den strikkede overdelen gir førsteklasses passform og svært gode pusteegenskaper. Dura Shield beskytter tærne og gjør skoene enda mer slitesterke. Tykkere innleggssåle for premium komfort.

   

  Denne nye modellen fra Mizuno har oppgradert såle med eksplosiv kraft og overlegen akselerasjon, utviklet for raske vendinger i alle retninger. Modellen er lett og stabil, med utmerket demping takket være Mizuno Wave-platen, som minimaliserer belastningen i landingsfasen. Belastningen fordeler seg bort fra foten for en mer myk og behagelig løpsfølelse.

  U4iCX mellomsålemateriale i de deler som er utsatt for størst belastning, noe som gir større grad av komfort, bedre demping og respons. SR-touch i forfoten, et avansert støtdempende materiale, absorberer støt og holder overgangen smidig og rask.

  Vekt: 355 gram

  Farge: White/IRed/FrenchBlue

  Teknologi:

  • Mizuno Wave
  • Mizuno Enerzy Core
  • Mizuno Intercool
  • DynamotionFit
  • Dura Shield
  • AP+
  • XG Rubber
  • U4icX
  • Removable Insock.
  • Materialer: Tekstil, Syntetisk skinn, TPU.

  Klikk her for størrelsesguide.

  Vi tilbyr GRATIS frakt på alle kjøp over kr 2.000,-. For kjøp under kr 2.000,- tilkommer frakt. Ordrer behandles og sendes ut fortløpende med Posten/Postnord, normalt innen 2 virkedager.