Squashracketer tilbehør og sko i topp kvalitet til gode priser

  Tecnifibre Carboflex 125 X-TOP

  Tecnifibre Carboflex 125 X-TOP

  kr 1.939,00

  Ny og revolusjonerende toppracket fra Tecnifibre!

  Tomt på lager

  Beskrivelse

  Tecnifibre Carboflex 125 X-Top er utviklet sammen med toppspilleren Mohamed ElShorbagy. Denne racketen er en videreutviklet modell av tidligere toppselgere slik som Carboflex 125, 125 S, 125 X-SPEED og sist 125 Airshaft.  Racketen fungerer like bra for mosjonisten som for elitespilleren.

  Racketen har også X-Arms teknologi som gir en sterkere struktur i rammen og dermed bedre stabilitet. Racket gir også mye kraft, men samtidig bra touch og dermed god spillefølelse. Extended Sting Holes-teknologien er med på å skape denne følelsen. Hullene er plassert midt på racketen slik at når du treffer i ‘’sweetspot’’, så får du mer fart og følelse med ballen på strengene.

  Enda en nyhet med årets versjon er den nye patenterte X-Top-teknologien, hvor bumperen i den øvre delen av rackethodet er fjernet og erstattet med aktive fibre som forbedrer holdbarhet, hastighet og følelse. Materialene som er brukt for å erstatte støtfangeren er en blanding av to materialer; aramidfibre som reduserer vibrasjoner og PTFE som øker slitestyrken.

  Fordelene med denne nye teknologien er at rammen blir mer fleksibel og gir bedre svinghastighet og glid langs veggene. I stedet for å bruke en plaststøtfanger bruker de aktive fibre som genererer mer kraft og effekt i spillet. Når du ikke bruker et ekstra lag plast bidrar det til at det skapes mindre vibrasjoner.

  Denne squashracketen gir spilleren tilgang til mye fart, aerodynamikk og spillfølelse. Det er definitivt en utviklet versjon som er fantastisk godt balansert. Racketen gir en fin følelse med den nye øvre delen av rackethodet da spilleren får tilgang til mer svinghastighet og bedre forbindelse til racketen.

  Squashracketen kommer med den nye Dynamix V.P squashstrengen fra Tecnifibre – den kraftigste strengen i segmentet.

  Teknologi

  X-ARMS-teknologien gir økt stivhet der du trenger stivhet og dermed bedre stabilitet i slagene.

  X-TOP-teknologien gir økt holdbarhet, hastighet og følelse.

  Extended String Holes gir bedre ballfølelse og tilgivende treff.

  Basaltex-materialet den er bygget med gir god vibrasjonsdemping uten å ta bort følelsen i slagene.

  Leveres med Dynamix V.P strenger – nye strenger for maksimal kraft.

   

  <span style=»display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;» data-mce-type=»bookmark» class=»mce_SELRES_start»></span>

  Tilleggsinformasjon

  vekt

  125 gram

  balanse

  Balansert

  nivå

  Aktiv, Elite

  hodestørrelse

  500 cm2

  Vi tilbyr GRATIS frakt på alle kjøp over kr 2.000,-. For kjøp under kr 2.000,- tilkommer frakt. Ordrer behandles og sendes ut fortløpende med Posten/Postnord, normalt innen 2 virkedager.