Squashracketer tilbehør og sko i topp kvalitet til gode priser

  Tecnifibre Carboflex Junior X-TOP
  Tilbud!

  Tecnifibre Carboflex Junior X-TOP

  kr 599,00

  Ny og revolusjonerende toppracket fra Tecnifibre!

  På lager

  Beskrivelse

  Tecnifibre Carboflex Junior X-Top er designet spesifikt for yngre spillere og gir et godt utgangspunkt for å forbedre spillet til juniorspillere.

  Modellen er utviklet i samarbeid med legendariske Mohamed ElShorbagy.

  En nyhet med årets versjon er den nye patenterte X-Top-teknologien, hvor bumperen i den øvre delen av rackethodet er fjernet og erstattet med aktive fibre som forbedrer holdbarhet, hastighet og følelse. Materialene som er brukt for å erstatte støtfangeren er en blanding av to materialer; aramidfibre som reduserer vibrasjoner og PTFE som øker slitestyrken.

  Fordelene med denne nye teknologien er at rammen blir mer fleksibel og gir bedre svinghastighet og glid langs veggene. I stedet for å bruke en plaststøtfanger bruker de aktive fibre som genererer mer kraft og effekt i spillet. Når du ikke bruker et ekstra lag plast bidrar det til at det skapes mindre vibrasjoner.

  Med et tynnere grep blir racketen lettere å holde og manøvrere enn en standard squashracket, noe som er spesielt viktig for juniorspilleren.

  Racketen leveres med 3/4-cover.

  Teknologi

  X-TOP-teknologien gir økt holdbarhet, hastighet og følelse.

  Tilleggsinformasjon

  vekt

  150 gram

  balanse

  Balansert, Hodetung

  nivå

  Junior

  hodestørrelse

  500 cm2

  Vi tilbyr GRATIS frakt på alle kjøp over kr 2.000,-. For kjøp under kr 2.000,- tilkommer frakt. Ordrer behandles og sendes ut fortløpende med Posten/Postnord, normalt innen 2 virkedager.