Squashracketer tilbehør og sko i topp kvalitet til gode priser

  Tecnifibre Slash 120 X-TOP

  Tecnifibre Slash 120 X-TOP

  kr 2.069,00

  På lager

  Beskrivelse

  Tecnifibre Slash 120 er spesialdesignet for squashens nye stjerne Mostafa Asal. SLASH-serien bryter med kodene til tradisjonelle racketer med en ny konstruksjon som maksimerer kraft og gir et eksepsjonelt utseende.

  Alle racketene i SLASH-serien er utstyrt med X-TOP-revolusjonen: Ingen bumper, 100% ytelse, en helt ny racket-hodekonstruksjon der bumper er erstattet med en kombinasjon av aktive fibre for maksimal styrke, hastighet og spillbarhet. Plastbumpersen er erstattet med en blanding av aramidfibre, den mest støtsikre materialet, og en PTFE-behandling for å gi glatthet og beskytte rammen mot gulv- eller veggslitasje. Uten bumper blir racketen mye glattere og går lettere gjennom luften for maksimal svinghastighet og kraft. Plast erstattes av materiale, noe som gir flere fibre i racketen for økt respons og mindre vibrasjon for mer komfort.

  Designet for Mostafa og atletiske spillere er SLASH 120 den letteste i serien og fokusert på kontroll. Ekstremt lett med en rammevekt på 120g, gir den topp manøvrerbarhet for maksimal svinghastighet og kraft. For å balansere dette, gjør YOKE CONTROL TECHNOLOGY det mulig å kontrollere kraften i slagene: rundt rackethode med 470 cm² gir presisjon og toleranse, bredt åpent hjerte med indre forsterkninger gir økt stabilitet ved treff, og et tynt skaft på 261 mm² gir maksimal kontroll.

  Forhåndsstrenget med 305-grønn streng, referansen i squashmarkedet, og Tecnifibres mest elastiske streng for det beste kompromisset mellom kraft og komfort.

  En slik innovasjon krever selvfølgelig enestående design. Ren hvit base og lysegrå X-TOP for ren eleganse. Sterke fargevalg med neon grønt i den grafiske strukturen. TF-logoen er «slashet» av Mostafa for å passe inn i Tecnifibres skrift og rammekonstruksjonen.

  Inkarnasjonen av eleganse og modernitet.

  • Den letteste
  • X-TOP-revolusjonen
  • Mest kontroll
  • Pre-strengt med 305 grønn

  Tilleggsinformasjon

  vekt

  120 gram

  balanse

  Balansert

  nivå

  Aktiv, Elite

  hodestørrelse

  470 cm2

  Vi tilbyr GRATIS frakt på alle kjøp over kr 2.000,-. For kjøp under kr 2.000,- tilkommer frakt. Ordrer behandles og sendes ut fortløpende med Posten/Postnord, normalt innen 2 virkedager.