Squashracketer tilbehør og sko i topp kvalitet til gode priser

  Tecnifibre Slash 125 X-TOP

  Tecnifibre Slash 125 X-TOP

  kr 2.269,00

  På lager

  Beskrivelse

  Tecnifibre Slash 125 er designet for angrepsspillere som søker vinnende slag og representerer toppen av hastighet og kraft.

  Veldig lett, med en rammevekt på 125g, gir racketen den beste manøvrerbarheten for maksimal svinghastighet og kraft. For å ytterligere optimalisere kraften, er racketen konstruert med YOKE POWER TECHNOLOGY: et større og lengre rackethode på 485 cm² for økt strengelastisitet, et smalere åpent hjerte med ytre forsterkninger for økt stivhet, og en større skaft på 390 mm² for maksimal kraft. Forhåndsstrenget med 305-grønn streng, som er standarden i squashmarkedet, og Tecnifibres mest elastiske streng for det beste kompromisset mellom kraft og komfort.

  I likhet med alle racketene i SLASH-serien er denne utstyrt med X-TOP-revolusjonen: Ingen bumper, 100% ytelse, en helt ny racket-hodekonstruksjon der bumper er erstattet med en kombinasjon av aktive fibre for maksimal styrke, hastighet og spillbarhet. Plastbumpersen er erstattet med en blanding av aramidfibre, den mest støtsikre materialet, og en PTFE-behandling for å gi glatthet og beskytte rammen mot gulv- eller veggslitasje. Uten bumper blir racketen mye glattere og går lettere gjennom luften for maksimal svinghastighet og kraft. Plast erstattes av materiale, noe som gir flere fibre i racketen for økt respons og mindre vibrasjon for mer komfort.

  En slik innovasjon krever selvfølgelig enestående design. Ren hvit base og lysegrå X-TOP for ren eleganse. Sterke fargevalg med neon grønt i den grafiske strukturen.

  En inkarnasjon av eleganse og modernite, og ikke minst:

  • Lett og manøvrerbar
  • X-TOP-revolusjonen
  • Den mest kraftfulle i SLASH-serien
  • Pre-strengt med 305 grønn

  Tilleggsinformasjon

  vekt

  125 gram

  balanse

  Balansert

  nivå

  Aktiv, Elite

  hodestørrelse

  485 cm2

  Vi tilbyr GRATIS frakt på alle kjøp over kr 2.000,-. For kjøp under kr 2.000,- tilkommer frakt. Ordrer behandles og sendes ut fortløpende med Posten/Postnord, normalt innen 2 virkedager.