Squashracketer tilbehør og sko i topp kvalitet til gode priser

  Tecnifibre Tour Endurance Ultra Black 12R

  Tecnifibre Tour Endurance Ultra Black 12R

  kr 1.299,00

  På lager

  Kategorier: , ,

  Beskrivelse

  Tecnifibre Tour Endurance Ultra Black 12R er en stor og romslig bag i ENDURANCE ULTRA-serien. Denne elegante og romslige bagen er spesielt designet for konkurransemennesker som krever det beste, enten du er aktiv konkurransespiller, aktiv hobbyspiller eller simpelthen krever det beste.

  Den er referansen når det gjelder holdbarhet. Med rivebestandig tarpaulin-materiale, vanntett konstruksjon og ergonomisk bæresystem vil den følge deg gjennom lange tennissessioner i all slags vær og på turné rundt om i verden.

  Racketlommene er designet brede for enkelt å sette inn racketer eller ha god plass til maksimalt med utstyr. I tillegg er sidene på vesken forsterket for å beskytte racketene og sørge for at den står oppreist når den bæres.

  Fra et estetisk perspektiv er det toppen av eleganse og ytelse. En tett og stilig matt svart base med blanke tone-i-tone svarte merkevarer for en subtil kontrast. Innsiden av vesken er i neon gul for en touch av livlighet og bedre synlighet av eiendelene dine.

  TOUR ENDURANCE ULTRA BLACK 12R racketbaggen er den beste løsningen for å transportere maksimalt med utstyr til turneringer eller lagkamper i et kompakt volum. Den består av 2 store racketlommer som kan romme 12 racketer, og 1 skjult glidelåslomme inni for å beskytte verdisaker.

  Svært praktisk.

  • Maksimal motstand
  • Stor kapasitet for minimalt volum
  • Vanntett tarpaulin-materiale
  • Ergonomisk og komfortabelt bæresystem
  • 3 lommer
  • Dimensjoner: L: 75cm x B: 28cm x H: 35cm
  Vi tilbyr GRATIS frakt på alle kjøp over kr 2.000,-. For kjøp under kr 2.000,- tilkommer frakt. Ordrer behandles og sendes ut fortløpende med Posten/Postnord, normalt innen 2 virkedager.