Squashracketer tilbehør og sko i topp kvalitet til gode priser

  Tecnifibre Tour Endurance Ultra Black Standby

  Tecnifibre Tour Endurance Ultra Black Standby

  kr 1.199,00

  På lager

  Kategorier: , ,

  Beskrivelse

  Tecnifibre Tour Endurance Ultra Black Standby – Mer enn bare en ryggsekk. Det er DEN mest praktiske og moderne bagen for racketsport.

  TOUR ENDURANCE bagasjeserien ble designet for å tåle de ekstreme forholdene spillerne møter på Touren. Det er referansen når det gjelder holdbarhet. Med rivebestandig tarpaulin-materiale, vanntett konstruksjon og ergonomisk bæresystem vil den følge deg gjennom lange sesjoner og på turné rundt om i verden.

  Racketlommene er designet for å være brede for enkelt å sette inn racketer eller ha god plass til maksimalt med utstyr. I tillegg er sidene på bagen forsterket for å beskytte racketene og sørge for at den står oppreist når den bæres.

  Fra et estetisk perspektiv er dette toppen av eleganse og ytelse. En tett og stilig matt svart base med blanke tone-i-tone svarte merkevarer for en subtil kontrast. Innsiden av vesken er i neon gul for en touch av livlighet og bedre synlighet av dine eiendeler.

  TOUR ENDURANCE ULTRA BLACK STANDBAG er mye mer enn en ryggsekk. Det er DEN mest praktiske og moderne vesken for racketsport. Med et ultratrendy utseende består den av et stort sentralt rom med høy kapasitet; en stor racketlomme som kan romme 3 racketer; en «våtlomme» eller skolomme, og 2 tilbehørslommer.

  Den er den perfekte vesken for intensiv konkurransebruk og allsidig multisportbruk!

  • Høy ytelse
  • Allsidig bruk for sport og reise
  • Praktisk organisering: 5 lommer
  • Ergonomisk bæresystem
  • Dimensjoner: L: 32 x B: 23 x H: 55cm
  Vi tilbyr GRATIS frakt på alle kjøp over kr 2.000,-. For kjøp under kr 2.000,- tilkommer frakt. Ordrer behandles og sendes ut fortløpende med Posten/Postnord, normalt innen 2 virkedager.