Om oss

Om oss

Er du lei av å betale skyhøye priser for racketer og annet utstyr i butikkene og på treningssentrene? Vi gjør noe med saken! Squashbutikken ble lansert våren 2006. Vi har som målsetning å tilby squashentusiaster over hele landet de beste og nyeste produktene til markedets desidert laveste priser.

For å klare dette importerer vi direkte fra produsentene, har lave marginer og fokuserer på effektiv drift og logistikk. Når du handler hos oss betaler du med kredittkort online eller i postoppkrav.  Du får levert varene allerede etter 2-5 dager, avhengig av hvor i landet du bor. Etter bestilling får du tilsendt et sporingsnummer, slik at du kan se hvor pakken din til enhver tid befinner seg.

Vi som driver Squashbutikken er selv aktive konkurransespillere. Målsetningen er ikke å ha en avansert butikk med en overflod av produkter, men en butikk som er enkel og oversiktlig, og som kan tilby de beste kvalitetsproduktene til en lav pris. Alle produkter er nøye vurdert og håndplukket av oss, og vi selger kun produkter som vi kan stå inne for. Du slipper dermed å måtte lete gjennom en jungel med ukurante modeller for å finne utstyret som vil gjøre deg fornøyd. Hos oss finner du kun det beste, uansett hvilket nivå du spiller på.

Eier av Squashbutikken.no DA er Stig Olsen, Richard Larsson og Glenn Ulrik Halvorsen.

Stig Olsen har spilt på det norske landslaget i en årrekke og vunnet norgesmesterskapet 4 ganger. Stig Olsen har også vært landslagstrener for det norske landslaget i squash.

Richard Larsson har spilt på det norske landslaget i over 10 år og har vunnet kongepokalen 4 ganger. Han har i tillegg flere sterke plasseringer i internasjonale mesterskap og har konkurrert med tidligere verdensenere Peter Nicol og John White.

Glenn Ulrik Halvorsen har vært styremedlem i Norges Squashforbund i en årrekke og  vært internasjonal dommer i europemesterskapene i en årrekke. I tillegg bygde Glenn Ulrik Halvorsen opp www.squash.no i 1999-2000 og har vært webredaktør for Norges Squashforbund i perioden 2000 – 2007.

Savner du noe?
Vi har et bredt kontaktnett, både innenfor squashmiljøet og på leverandørsiden, og vi kan skaffe til veie produkter som ikke ligger ute på nettbutikken. Leveringstiden vil i slike tilfeller bli noe lengre (2-3 dager mer), men vi kan garantere at prisen på produktene du kjøper fra oss alltid vil være lavere enn den du finner i butikken.

Har du spørsmål utstyr?
Vi har unik erfaring på utstyr til squash og generelt om squash. Dersom du lurer hva slags utstyr du skal kjøpe, kan du ringe norgesmester Richard Larsson for å fine ut hva slags utstyr du bør velge. Richard Larsson sitt mobil nummer er 905 76 284.

Har du spørsmål eller kommentarer kan du fylle ut vårt kontaktskjema, så svarer vi deg så fort som mulig.

Vår postadresse er:
SQUASHBUTIKKEN AS
Postboks 201 Bogstadveien,
0323 Oslo

Epost: salg@squashbutikken.no

Squashbutikken.no DA eies og drives av:

Stig Olsen (mobil 920 33 365)
Richard Larsson (mobil 905 76 284) og
Glenn Ulrik Halvorsen (mobil 951 60 000)